RSS

Feliç Any 2008!!!

miércoles, 2 de enero de 2008

Ja feia molt de temps que teniem aquest Blog que conta la nostra història un poc oblidat, però que voleu?? amb tanta faena que tenim al grup i a la festa (més en aquesta que en ninguna altra cosa) no hem pogut actualitzar fins ara, que la resaca de Cap d'any ja ha remitit un poquet.

I esque hi han moltes novetats que contar aixina que començarem per el principi i la més improtant de totes: JA HEM ACABAT EL NOSTRE PRIMER TEMA: GAVINOT!!! Bé, del tot del tot no, encara queda ssatjar-lo moltíssim i acabar d'arreglar-lo un poc, però vaja, que ja està ahí... Si fins i tot hem gravat una melodía que ja rula pels nostres mòbils!!!

A part d'aquesta gran notícia, vull dir també que el nostre treball compositiu no acaba ni molt menys ahí, sinó que ja estem preparant el nostre segon tema "València Ska", que pròximament començarà a tindre forma, ja voreu ja!!! I no sols aquest, sinó que els meravellosos músics del nostre grup (pa qui s'ho pregunte... no, no tenim iaia xD) ja van escriguent lletres i pensant músiques, aixina que dins de poc... pot ser estem tocant al vostre barri/poble/ciutat/loquesiga!!! ;)

Una notícia important també que cal donar es que el nostre saxofonista Adolfo Fortea ha fet la seua entrada oficial a la BANDA DE LA UNIÓ MUSICAL L'HORTA DE SANT MARCEL·LÍ!!! A la que, per a qui no ho sàpia, hi pertanyem la majoria de nosaltres, i per tant, estem molt orgullosos de que Adolfo ja siga part d'aquesta societat musical.

També, abans que no se m'oblide, hem d'anunciar la retirada temporal de Miguel, un dels nostres guitarristes, que esperem, prompte torne a estar entre nosaltres.

Per hui, aquesta entrada ja s'ha acabat, aixina que només queda dessitjar-vos un FELIÇ ANY 2008 en nom de tots els membres d'Sklatasangs!!!

No hay comentarios: