RSS

Sklatasangs, Tota una realitat ^^

jueves, 6 de diciembre de 2007

Be ja feia molt de temps que no actualitzàvem açò, però crec que ja va tocant. Han passat moltes cosses des de la darrera vegada que vam escriure, però intentaré resumir-ho tot per a que no us deixeu res.

El primer de tot es dir que ja duguem 5 assajos i que per ara tot està de lujo, anem poc a poc però estic segur que arribarem molt lluny. Com comentarem en la última noticia estem a Xirivella compartint local amb " A son de ar" o algo així..xDD....es que el nom es xungo ( ve a significar el sonido del viento en gallec) ai està el sergi i altres amics de la banda.
El local no es gegant, pero per a nosaltres es suficient, entrem tots que es l'important encara que fa falta uns taburets o un sofanet per a fer-se la siesta, eh pau?? jaja

Ja hem marcat la porta amb el nostre nom amb ullets xD Queda xulo encara que tenim que fer una altra més acord amb l'estil del grup!

En quant al tema musical estem treballant amb la Flama ( que ja comença a eixir) i en Capdesuropatia ( dels Sva-ters), a aquesta encara li queda un poc de rodatge pero poc a poc ;)
Hui em estat tot el dia pegant-li i hem començat a fer la nostra primera canço " Gavinot", serà una canço amb una clara influencia dels Sva, havíem pensat canviar-nos el nom a Svidets pero no...xDDDDDDD....Quan teniem tota la priemra part de la cançò amb solo de bombardí i tot sens a oblidat i no em sabut com era, pero m'acabe de enrecordar!! Esta nit vos la cante :)
També estem treballant en una cançò que titularem " Transport Públic" i com oblidar " Regne Sklatasangs". Aixina que tot cap endavant dací poquet deixarem alguna lletra o melodia per a que us feu una idea de com sona el grup, pero ja vos dic que de luxee!!


Ah! Hui hem trobat la nostra mascota "Porret" una tortuga que estava abandonada en mig de Xirivella i hem apadrinat jaja

Crec que no se m'ha oblidat res...xDD....encara que a saber! Us deixe en unes fotos molt divertides, disfruteules i proximament més!!




Jo tocant "Capdesuropatia" a sacooo, estaba super rebentat...xDD






Els nostres trompetes en plena acció! ( I un poquet del pelut -.-)




Pelut complet, Enric assegut concentrat per a cantar i la nostra dolçaina Laura :D




D. Hector, Laura i Enric a mitat de la Flama




Andreu al bombardinooooo!!




I com a última foto, quasi tots els membres del grup!


Sklatsangs per sempre

The Baterist

No hay comentarios: