RSS

Sklatasangs V.2 i Concerts^^

jueves, 9 de abril de 2009


Xics i xiques, Senyors i Senyores, Cavallers i Cavalleres per fí el moment que tant havieu esperat ha arribat. Els Sklatasangs ja están ací amb una nova formació, moltes cançons i sobre tot ganes de festa i de passar-ho bé!

Ja duguem quasi un any assatjant sense parar, i creguem que ha arribat el moment de començar amb els concerts. Aixina que el Diumenge 17 de Maig en Benimamet ( Hora per determinar) amb motiu de les Trobades d'escoles en valencià farem la nostra primera actuació. després actuaran els gran The Skafeinats, aixina que no podeu faltar.
Però si us be mal no vos precupeu perqué tindreu una altra oportunitat de vore'ns junt a Skanyats en Picanya el Dissabte 23 de Maig ( lloc i hora per determinar).

Ara ja no teniu excusa, per a gaudir de bona música en Valencià sols cal anar als grans concerts d'Sklatasangs.

També aprofitem aquesta entrada per anunciar que estem gravant la nostra primera maqueta que constarà de 4 temes:

-Gavinot

-Ska Sklatasangs

-Canal Camps

-Divendres de festa

D'ací poquet la podreu adquirir per tant sols 3 eurets^^ Des d'ací volia agraïr al nostre tècnic/productor Raul Abellán per tot el seu esforç per a que el nostre somni continue endavant, moltes gràcies tio!!


I per finalittzar donar la benvinguda (més val tard que mai...xD) al grup a Nize ( la nostra wapíssima i meravellossa cantant) i a Jacobo ( el nou crack de la guitarra).

Crec que açò es tot pel moment,en quant tingam més noticies sobre els concerts les penjarem per ací i el tuenti. Estigau atents :)

Un abraç i salut!

Joan Andreu

No hay comentarios: